Dienstag, 2. Oktober 2018

Ostrá reakce třídních odborů na izraelskou vraždu mladé palestinské zdravotní sestry!

33939727_10156601312889171_3227427714013069312_n

V aktuální zprávě se člen zahraničního výboru Odborového sdružení Čech, Moravy a Slezska Martin Peč vyjádřil k vraždě 21-leté palestinské zdravotní sestry izraelskými vojáky. Zprávu přinášíme v úplném znění:
„Ani já, ani odborová organizace, jejímž jsem členem, jejímž mám být čest členem, ani já, ani české třídní odbory nebudou mlčet proti tichu, které se rozhostí pokaždé, když Izrael spáchá nějaký teroristický čin, zločin proti lidskosti, nějakou další genocidní akci. Nebudeme mlčet k etnickému čištění území Palestiny, výstavbě nelegálních osad, vyhánění původního obyvatelstva, šikaně, agresi a vraždění. Případ poslední oběti masakru v Gaze, izraelskými vojáky zastřelené jedenadvacetileté palestinské zdravotní sestry Razan al-Najar, která byla zavražděna dvěma střelami do zad, když zrovna dávala pomoc raněnému, je tak kriminální a odsouzeníhodný, jako Izrael sám.
Ti, kteří v České republice mluví tak často o lidských právech, jsou ve světle skutečnosti jen uplacení pokrytci a loutky. Řeknu vám do očí: Kde je vaše svědomí, když Izrael vraždí? Kde je vaše svědomí, když se den co den dozvídáme o dalších a dalších obětech sionismu? Kde je vaše svědomí, když před Izraelem den co den poklonkujete?
Tento případ, stejně jako nedávný případ 60 zavražděných Palestinců, jako izraelské nálety na syrské území a jako další kriminální činy pohrdající mezinárodním právem i lidskostí obecně, dávají všem demokraticky cítícím lidem jedinou odpověď, kterou naplno říkají lidé od Irska až po Jihoafrickou republiku: Je nezbytné bojkotovat Izrael!
Brát si za rukojmí oběti rasové perzekuce, nacisty vyvražděné spoluobčany židovského původu v letech německé okupace a druhé světové války 1939-45, jako alibi k pogromistické politice Izraele vůči původnímu obyvatelstvu považuji za odporné.
Jsou to špinavé ruce novodobých esesáků, které se otírají o bezejmenné hroby mrtvých v Osvětimi, Treblince, Chelmnu a dalších místech, aby beztrestně uskutečňovali své kriminální plány na vyhlazení jednoho národa a dominanci v jednom regionu.
Antisemitismus a sionismus jsou dvě strany jedné mince. Sionismus byl, je a bude zvrácenou rasistickou ideologií, ideologií nadvlády jedné entity a etnického čištění. Výroky izraelských představitelů jsou stejné krevní skupiny, jako výroky nacistických pohlavárů. Nezáleží na rekvizitách, podstata je stejná!
Jakákoli propagace ideologie sionismu a režimu v Izraeli v našem regionu a státě je na stejné úrovni jako popírání holocaustu! Před pravdou se nedá schovat, pravda nelze zamlčet!
Gangsteři z Tel Avivu musí tvrdě zaplatit za vyvražďování palestinského lidu a za podporu terorismu v Sýrii, za vyzbrojování Islámského státu, za podporu fundamentalismu!“

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen