Freitag, 30. November 2018

DURUŞMALAR DEVAM EDİYOR


Tüm halkımıza çağrımızdır. Musa Aşoğlu nezdinde bir düşünce, bir ideoloji yargılanmaktadır. Ülkemizde en az 7000 yatırımıyla bilinen Federal Almanya devleti, ülkemizde işlenen her suçun ortağıdır. Unutmayalım: AKP'nin her krizinde Federal Almanya sahip çıkmıştır. En son Dolar krizinde almanyanın ve dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank "Türkiye Cumhuriyetinin ekonomisi bizim için çok önemlidir, ekonomik sıkıntıları bizi de etkiler. O yüzden onlara her türlü yardımı sağlamaya hazırız" içeriğiyle bir açıklama yayınlamıştı. Almanyanın Ekonomi bakanı Peter Altmaier en son Türkiye ziyaretinde "(AKP) iktidarı dostumuzdur, onları güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız" sözlerinde bulunmuştur.
Çok açıktır ki Federal Almanya 7000 yatırımını korumak hatta çoğaltmak için, yani ülkemizdeki sömürüyü arttırmak için faşist AKP iktidarına sahip çıkmaya devam edecektir. Çünkü onlar ülkemizi sömürmek için AKP gibi işbirlikçi faşistlere ihtiyaç duyuyorlar, AKP'nin ayakta kalabilmek için zulüm uygulamasını destekliyorlar. Bu doğrultuda AKP'nin parmağıyla işaretlediği her devrimciyi, her muhalif sesi susturmaya hazırdır. Musa Asoğlu'nun tutuklanması ve yaklaşık 2 senedir tecrit edilmesi bundandır. Türkiye faşizmini desteklemek için yapıyor bunu. Çünkü devrimcilerin faşizmin sonunu getirecek güç olduğunu çok iyi biliyorlar. Berlini kuşatan kızıl ordudan biliyorlar. Bugün devrimcileri yargılamak isteyen Federal Almanya, yarın halkın diğer kesimlerine de el uzatacaktır. Buna izin vermeyelim.
Kanlı işbirliğini teşhir etmek için, ülkemizdeki sömürünün hesabını sormak için, bir devrimciyi emperyalizm karşısında desteklemek için Mahkeme salonlarını doldurmalıyız. Devrimcileri sahiplenmek herkesin hayatı görevidir. "ŞEHİTLERİNE VE TUTSAKLARINA SAHİP ÇIKMAYAN BİR HALK, GELECEĞİNE DE SAHİP ÇIKAMAZ" demiş ustalarımız.
Bu yüzden tüm halkımızı Musa Aşoğlu'nun duruşmalarına çağrıyoruz.
MUSA AŞOĞLU ONURUMUZDUR!
KAHROLSUN FAŞİZM VE EMPERYALİZM YAŞASIN MÜCADELEMİZ!
DEVRİMCİLİK YAPMAK SUÇ DEĞİL GÖREVDİR!
Musa Aşoğlu'na Özgürlük Komitesi
Freiheitskomitee
28.11.2018

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen